Илиян Илиев е доказателството, че в България има хора, които

...
Илиян Илиев е доказателството, че в България има хора, които
Коментари Харесай

Илиян Илиев от "Следвай ме": За красивия живот, връзките, инфлуенсърите и как е повлиял на Диона

Илиян Илиев е доказателството, че в България има хора, които имат доста гении - той е модел и артист, схваща от мода, само че самичък се дефинира повече като актьор. Усмихнат, все по този начин изглеждащ добре, занимателен и с забавни размишления за живота - по този начин го виждаме след края на хитовата ни поредност " Следмай ме ", в която взе участие Илиян. 

Професионално той се развива все по този начин сполучливо и стремително, а лятото е било хем работно, хем изпълнено с приятни моменти и релакс на морето. Илиян показа пред камерата на поредицата ни PODCAST7, че не се възползва от своята популярност непременно и не приема да популяризира безусловно всичко, което му се предлага. Факт е, че родните инфлуенсъри обичат и одобряват съвсем всевъзможни оферти, само че Илиян не е от тези хора и обича първо да комуникира с хората от другата страна, а по-късно да одобри даден артикул. " Рекламирам неща, които в действителност одобрявам, не го върша гратис, само че върша рядко реклама и е единствено за неща, които работят ", показа пред водещата на подкаста Диона.

Виж още: Майната им на злобарите! 5 БГ звезди, които се опълчиха на онлайн омразата

" За мен е значимо да пребивавам красиво. Не обичам да загрозявам живота и всекидневието си и се старая да демонстрирам това и на хората, които ме наблюдават, само че демонстрирам и не толкоз хубавата страна на живота ", показа Илиян, който е безапелационен, че инфлуенсърите би трябвало да демонстрират същинската страна на живота, а освен красивата и модерната.

Мнението на Илиян за връзките е също забавно. Използваме думата " забавно ", тъй като в днешно време доста младежи са по-скоро последователи на бързите, къси и не изключително съществени връзки, само че Илиян не поддържа това виждане и е по-скоро моногамен човек. Не е за връзките за една нощ и няма опит в това отношение. Точно противоположното - има сериозна връзка от седем години. Признава, че има изморяване, има проблеми, само че това не значи, че човек би трябвало да се хвърля на всеки срещнат. 

Виж още: Дени от " Един за различен " със супер сладки фотоси: " Ако имате това, нещата няма да са толкоз неприятни "  

С злобарите Илиян се оправя елементарно, само че признава, че сега няма доста отрицателни мнения. Преди години е имало повече звук към него, тъй като се пишело, че има пластични интервенции, само че всичко по Илиян е изцяло естествено и натурално. Хейтът не го бърка, а Диона показа, че се визира от време на време от неприятните думи на хората. " Ако е градивна рецензия обичам и одобрявам с ненаситност, само че когато са изкарали повърхностни неща... няма по какъв начин да ги приема съществено. Хейтът не може да ме засегне, тъй като е обикновено ", сподея Илиян пред Диона.

Илиян и Диона са близки другари от близо пет години и се оказва, че през годините той много е повлиял върху някои решения на Диона. Той я е съветвал да остави необятните облекла и шапки, да стартира да се облича по-женствено и да залага на избран грим. Като един същински другари, Илиян постоянно е подкрепял Диона и е застанал твърдо зад нея, когато се е колебаела дали да смени музикалния жанр. Илиян акцентира, че не е последовател на чалга културата, само че поддържа хората да показват себе си музикално. " В поп-фолка има положителни неща, ти имаш страхотни текстове и гениални хрумвания за музика ", описа още Илиян.

Как са се срещнали Диона и Илиян, както и още забавни неща за другарството им и живота - вижте във видеото горе.

Изображение: https://www.instagram.com/iliyan_ilieff/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР