Илия Груев за втора поредна година стана подгласник на Кирил

...
Илия Груев за втора поредна година стана подгласник на Кирил
Коментари Харесай

Илия Груев: Много се надявам да влезем във Висшата лига

Илия Груев за втора поредна година стана подгласник на Кирил Десподов в анкетата за " Футболист на годината ", а след церемонията не скри упоритостите си да помогне на отбора на Лийдс да завоюва промоция за Висшата лига на Англия.

Халфът и неговите съотборници понастоящем са водачи във второто равнище на Острова - Чемпиъншип и до края на сезона те ще бъдат забъркани в оспорвана битка за първите две места с отборите на Лестър и Ипсуич.

" Много се веселя за втората премия, предходната година бях в тройката. Много се надявам да влезем във Висшата лига, това ни е задачата. Дано другата година да играя в най-хубавото състезание в света. Много ми подхожда животът в Англия ", стартира Груев.

" Радва ме, че почитателите ме правят оценка. Много обичах като дребен да играя с приятелите си. Когато станеш експерт, би трябвало колкото можеш повече да гледаш положителните футболисти и да се развиваш и постоянно да играеш със самочувствие. Много ще е тъпо, в случай че някой ден нямам обич към футбола ", продължи той.

Халфът изрази още вяра, че ще придвижи положителната си форма от клубния Лийдс и в националния тим на България, на който предстоят мачове против Танзания и Азербайджан.

" Надявам се да пренеса формата си от Лийдс в националния тим. Целта ни би трябвало да е класиране на международно състезание. Имаме футболистите и колектив да реализираме нещо. Илиан Илиев прави доста добра работа. Дали съм подготвен за Висшата лига? Дано да забележим другата година ", приключи Илия Груев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР