Илиана Раева може да приказва много, но и ходи много

...
Илиана Раева може да приказва много, но и ходи много
Коментари Харесай

Наско Сираков е сломен! Африканец обезчестил Илиана Раева, докато той е в другата стая?

Илиана Раева може да приказва доста, само че и върви доста по мъже. Това гласи мълвата от повече от 20 години и очевидно има някакво съображение за нея.

Една от най-известните изневери на олимпийската шампионка от Москва е с африканец. Неговото име е Серж Йофу и е добре прочут на по-големите почитатели на футбола.

Котдивоарецът, който към днешна дата е на 51 година, се подвизава в „ Левски “ през сезон 1999/2000 и остави отлични усещания с изявите си. Въпреки това обаче единствено след един сезон бе продаден.

Причината е аферата му с дамата на тогавашния изпълнителен шеф на „ сините “ Наско Сираков. Отборът е на подготовка в Албена през февруари 2000 година, а по едно време там идва и Илиана, с цел да бъде с мъжа си. Тогава плъзва слухът, че са я видели да излиза разрошена от стаята на Йофу, който бил най-надареният откъм мъжко достолепие в „ Левски “. Сираков бил в прилежащата стая.

Тази легенда за Илиана и Серж се предава от уста на уста към този момент повече от 23 години. Тя твърди, че е пусната от почитателите на ЦСКА и няма нищо общо с действителността, само че подозрението остава и до през днешния ден.

Според слуховете това е болна тематика на Наско до ден-днешен. Говори се, че през последните две десетилетия той също изневерил на жена си, освен това нееднократно, с цел да й отмъсти.

Като цяло за брака на Илиана и Наско се приказва, че постоянно е бил много отворен. Имали са и други полови сътрудници, само че в никакъв случай не са мислили за бракоразвод.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Илиана Раева Серж Йофу
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР