Илиана Раева и Наско Сираков се оказаха баба и дядо

...
Илиана Раева и Наско Сираков се оказаха баба и дядо
Коментари Харесай

Наско и Илиана с внучката на море

Илиана Раева и Наско Сираков се оказаха баба и дядо за образец. Двойката заведе внучката си Илиана на море в Гърция, където непрестанно я глезят и обгрижват, дочу HotArena.

Двамата обожават дребната девойка и прекарват всеки свободен миг с нея. Дори лятната им отмора е отдадена на внучето, като по традиция всяко лято фамилията отмаря на Халкидики.

Този път компания на Наско и Илиана вършат и Виолета с мъжа си Георги Коруджиев. Липсва единствено Славея Сиракова, само че незабавни задължения й попречиха да напусне София.

Веселата група е на Халкидики повече от седмица, а баба Илиана и дядо Наско не се отделят от внучката . Разхождат я по плажа тичат с нея, плуват, забавляват я всячески, до момента в който родителите й си почиват от грижите, написа „ България през днешния ден ”.

Прави усещане, че някогашния футболист се е отървал от непотребните килограми и наподобява в страхотна форма. Явно се е справил със здравословните проблеми, които го мъчеха.

До него Илиана Раева също наподобява превъзходно. Гимнастичката продължава да поддържа форма и наподобява необикновено.

И макар че Наско и Илиана сякаш избягаха от всички, оказа се, че това не е напълно по този начин. Двойката бе изловена от обичаните на Раева гимнастички — Невяна Владинова и Катрин Тасева, които също отдъхват на Халкидики с годениците си – Веселин Манолов и Николай Щерев.

„ Отиваш на отмора някъде по света и Съдбата те събира с обичаните ти девойки... Дестинацията ни за отмора е една и съща...Е, няма инцидентни неща в този живот! С красивите ми Невяна Владинова и Катрин Тасева, и обичаните им момчета Фугата Манолов и Николай Щерев ”, написа Илиана Раева под общ кадър с гимнастичките.

А Наско Сираков се снима с момчетата за спомен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР