Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен, е родена в град Пещера.

...
Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен, е родена в град Пещера.
Коментари Харесай

Ясновдиката Гюкчен ни изправи на нокти: Обяви докога ще ни мори вирусът

Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен, е родена в град Пещера. Ясновидката е потомствена лечителка към този момент седмо потомство, психолог, експерт по обичайни системи за лекуване с детайли на енергоинформатика. В началото на всяка година тя прави безпогрешна прогноза за
идните 12 месеца както в народен, по този начин и в интернационален проект.

Тя разкрива, че от началото на пандемията от коронавирус хората са почнали още по-често да я търсят. Въпросите, които най-често й задавали, били свързани с това дали ще изгубят работата си и ще останат ли здрави. „ Особено тези, които са в областта на ресторантьорството и туризма, бяха най-притеснени и питаха ще банкрутират ли бизнесите им “, разкрива Гюкчен, представена от retro.bg. Нейното мнение за появяването на Ковид-19 се разграничава от това на част от сътрудниците й, които смятат, че вирусът се е появил, с цел да накаже човечеството, което разрушава планетата си.

Според Гюкчен той е изкуствено създаден и задачата му е да оправдае по някакъв метод международната икономическа рецесия, която е била планувана да настъпи тъкмо през 2020 година „ Вирусът няма да си тръгне до няколко месеца. Това са цялостни нелепости. Ще остане още 3-4 години и ще би трябвало да се научим, да свикнем да живеем с него “, безапелационна е ясновидката.

Още в края на предходната година Гюкчен планува, че през март, когато в действителност коронавирусът дойде в България, над страната ни ще има тежки трептения, които ще ни донесат съществени проблеми. „ През 2021 година ще има офанзиви по нашите банки, само че се надявам да не стигаме до огромен провал “, предвижда още тя.

Илиана Чаушева е измежду най-посещаваните от звезди и политици гадатели у нас, а някои от най-фрапиращите й пророчества към този момент са се сбъднали. Припомняме, че тя беше единствената врачка, която сподели, че Англия ще излезе от Европейски Съюз още през 2016 година и позна. Освен това видя атентата на бургаското летище и обединяването на Балканите.

Коронавирусът в България: кабинетът удължи епидемиологичната конюнктура до 31 юли

Министерският съвет одобри решение да удължи периода на оповестената изключителна епидемиологична обстановка до 31 юли 2020 г. Това бе оповестено от здравния министър преди повече от седмица, само че в този момент се взима публично. В претекстовете си кабинетът показва растежа в броя на инфектираните както по света, по този начин и в България.

„ За интервала от 9 юни досега се регистрира доста завишаване на броя на на ден записаните случаи в страната. Удължаването на изключителната епидемиологична конюнктура, обвързвана с разпространението на COVID-19 на територията на страната, ще даде опция да се ускори използването на краткотрайни противоепидемични ограничения, за ограничение разпространяването на болестта и опазването на живота и здравето на жителите “, написа още в претекстовете.

С близо 120 млн. лв. ще бъдат подкрепени земеделските стопани в страната по мярката Covid-19 от на Програмата за развиване на селските региони 2014 – 2020 година, заяви държавната осведомителна работа след като Брюксел позволи България да употребява част от парите по програмата за ограничения поради ковид. Те са за няколко бранша – „ Плодове и зеленчуци “, „ Маслодайна роза “ „ Винени лозя “, „ Декоративни растения “, „ Животновъдство “ и „ Пчеларство “. Размерът на помощта зависи от типа на стопанството.

На съвещанието си държавното управление дефинира реда, по който работещите на първа линия с ковид ще ползват ваучери за 210 лева Тази опция бе записана в Закона за здравето. Ваучерите са за най-малко 7 нощувки в категоризирани или регистрирани места за настаняване и могат да се употребяват еднократно до края на ноември. Парите ще се заплащат предплатено след издадена заповед от отрасловия министър. От помощта ще могат да се възползват медици, чиновници на Министерство на вътрешните работи и районните здравни инспектори и други

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР