Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен, е родена в град Пещера.

...
Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен, е родена в град Пещера.
Коментари Харесай

Родна ясновидка е категорична: Вирусът ще си тръгне чак след 4 години!

 Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен, е родена в град Пещера. Ясновидката е потомствена лечителка към този момент седмо потомство, психолог, експерт по обичайни системи за лекуване с детайли на енергоинформатика. В началото на всяка година тя прави безпогрешна прогноза за идните 12 месеца както в народен, по този начин и в интернационален проект.

Тя разкрива, че от началото на пандемията от ковид хората са почнали още по-често да я търсят. Въпросите, които най-често ѝ задавали, били свързани с това дали ще изгубят работата си и ще останат ли здрави. " Особено тези, които са в областта на ресторантьорството и туризма, бяха най-притеснени и питаха ще банкрутират ли бизнесите им ", разкрива Гюкчен.

Нейното мнение за появяването на Ковид-19 се разграничава от това на част от сътрудниците ѝ, които смятат, че вирусът се е появил, с цел да накаже човечеството, което разрушава планетата си. Според Гюкчен той е изкуствено основан и задачата му е да оправдае по някакъв метод международната икономическа рецесия, която е била планувана да настъпи тъкмо през 2020 година " Вирусът няма да си тръгне до няколко месеца. Това са цялостни нелепости. Ще остане още 3-4 години и ще би трябвало да се научим, да свикнем да живеем с него ", безапелационна е ясновидката.

Още в края на предходната година Гюкчен планува, че през март, когато в действителност коронавирусът пристигна в България, над страната ни ще има тежки трептения, които ще ни донесат съществени проблеми. " През 2021 година ще има офанзиви по нашите банки, само че се надявам да не стигаме до огромен провал ", предвижда още тя.

Илиана Чаушева е измежду най-посещаваните от звезди и политици гадатели у нас, а някои от най-фрапиращите ѝ пророчества към този момент са се сбъднали. Припомняме, че тя беше единствената врачка, която сподели, че Англия ще излезе от Европейски Съюз още през 2016 година, и позна. Освен това видя атентата на бургаското летище и обединяването на Балканите, напомнят от " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР