Илиан Стоянов не е сам. Още двама любимци на феновете

...
Илиан Стоянов не е сам. Още двама любимци на феновете
Коментари Харесай

Валери Божинов: Хубчев е страхливец, да се погледне в огледалото

Илиан Стоянов не е самичък. Още двама любимци на почитателите на Левски скочиха на Петър Хубчев по друг метод. Валери Божинов го направи в ефир, а Емил Велев във фейсбук. „ Ще го кажа - почитателите на Левски за това, което направиха и вършат, реверанс. Никой в целия свят не го е правил, само че хора, индивидът, който стои на скамейката да си направи равносметка “, стартира Валери Божинов в „ Дарик “.

„ Да се огледа в огледалото и да каже какво прави. По този метод не прави нищо. почитателите вършат всичко - дават пари, събират. А той? Кара хората да не идват на стадиона. Да стане и да се огледа, няма неприятно, всеки бърка. Но излез и бъди мъж, мъжага! Не бъди страхливец, поеми от-оворност. Кажи: „ Да, аз съм отговорен. Отборът не играе поради мен, тъй като не мога да ги наредя вярно. Бъди мъжага, бъди човек, кажи го! Страхливец “, продължи Божи. „ Той ме изгони, не публицистите, нито почитателите, които него ще го изгонят. Ако продължава по този начин, то би трябвало самичък да каже: „ Аз бях до тук, да идва следващият*. Със сигурност наследникът му ще направи повече. Чуват се някои неща. Павката Колев и Ивайло Петков знаят повече. Нека да го кажат. Беше в Левски Този човек (б.р. Ясен Петров). Симпатичен, прекрасен, италианец. Хубчев да си направи равносметка “, приключи някогашният национал.

„ Не бързайте, има още да чакате Глупчев “, написа пък Емил Велев в полемика в мрежата. Някои почитатели му скочиха в отбрана на Хубчев. Отговорът на Велев също бе краен: „ Селтаци, айде на село! “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР