Илиан Илиев обясни как са прекършили армейците.Наставникът на Черно море

...
Илиан Илиев обясни как са прекършили армейците.Наставникът на Черно море
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Няма значение кой ще е следващият ни съперник

Илиан Илиев изясни по какъв начин са прекършили армейците.

Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали футболистите си след успеха против ЦСКА, с която " моряците " се класираха за полуфиналите на Sesame Купа на България. 

" Първо, благодаря на футболистите, които играха доста дисциплинирано. Знаехме, че ЦСКА е добър тим и може да ни основат проблеми. Бяхме добре подредени и си използвахме възможностите, това беше значимото. Друго значимо бе да не позволяваме обикновени неточности, избегнахме ги тези неща. Противопоставихме се добре на ЦСКА, знаехме, че при тях ще има безпокойство и раздразнителност и се получи ", сподели Илиев пред Диема Спорт, представен и от gong.bg. 

" Най-важното е, когато ЦСКА има топката, да не изнасят умерено. Нашите футболисти трябваше да са нападателни. Вижте мисля, че има какво да се желае, само че момчетата се оправиха. Пет години и нещо сме тука, два пъти сме играли вкъщи, в този момент към този момент няма по какъв начин, два мача са на полуфиналите и ще играем и вкъщи. Ако ме питате за съперника, няма значение кой ще се падне. Ако искаш да вземеш Купата, все ще играеш против мощен тим ", добави Илиан.

" Благодаря на играчите, че се вложиха оптимално и съблюдаваха проекта, който имахме. Мисля, че въпреки всичко имаме запаси, трябваше в края да използваме празните места и мачът можеше да е по-спокоен. Някои играчи имаха да наваксват в подготовката и за нас добре пристигна паузата, с цел да поработим във физически аспект ", приключи Илиан Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР