Илиан Илиев изрази съжаление, че не са успели за вземат

...
Илиан Илиев изрази съжаление, че не са успели за вземат
Коментари Харесай

Илиан Илиев: От такава загуба боли

Илиан Илиев изрази страдание, че не са съумели за вземат точки от днешния мач на " Тича ".

Треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че  домакинската загуба с 0:1 от Левски е мъчителна. Според него мачът е бил равносилен, само че неговият тим не се е възползвал от основаните положения пред вратата на противника. 

“Боли от такава загуба, тъй като мачът бе равносилен. Равният може би щеше да е действителният резултат. Втори дуел позволяваме да ни лишават точки от обстановки, в които би трябвало да бъдем съсредоточени. Създадохме задоволително положения да отбележим, само че не съумяхме. Съжалявам за напъните на футболистите. Успяхме да обезвреждаме Левски в огромна част от мача. Заслужавахме малко повече в този мач, само че липса на централизация в един миг ни костваше загубата. 

След мача с Ботев беше малко мъчно да се съберем, само че имаме опитни играчи и би трябвало да се оправим. В някои обстановки може да падне гарда, като губиш по този начин точки. Нашата работа е да търсим футболисти за заместници на напускащите. Като Дробаров и Пабло Гарсия, които са с изтичащи контракти. Трябва да се акцентират футболните неща, а не да се натъртва на омразата ”, сподели Илиев пред Диема Спорт, представен и от gong.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР