„Или заедно ще успеем, или разделени ще се провалим“. „

...
„Или заедно ще успеем, или разделени ще се провалим“. „
Коментари Харесай

Българската сага „Дървото на живота“ стартира в ефира на NOVA

„ Или дружно ще успеем, или разграничени ще се провалим “. „ Изтървем ли България, изтървали сме всичко “. „ От най-високите да сме по-високи “…
Това са единствено три от репликите, с които българската историческа сага „ Дървото на живота” ще предизвика феновете. Сериалът ще започва в ефира на NOVA на 8 януари. След триумфа на „ Откраднат живот”, който върна доверието на феновете в качествените български кино продукции, и поредицата от още няколко стойностни филми за огромен и дребен екран, осъществени с поддръжката на NOVA, медията прибавя още един роден сериал в програмата си.

„ Дървото на живота” е една въздействаща история за българския напредък и проваляне в сложни времена, в която трагични и вълнуващи исторически моменти се преплитат с персонални ориси. В интервал на възобновление на българските филми, продукцията визира непреходни за българина тематики и полезности. Обхваща времето, в което България е била в най-силния си културен и исторически напредък и показва народопсихологията ни във всичките й аспекти.

Действието в първия исторически сериал в новата история на страната започва с оповестяването на Независимостта през 1908 година и приключва с атентата в църквата „ Свети Крал “ през 1925 година Действието наблюдава връзките на многолюдно заможно семейство на фона на основни за българската история събития. В продукцията се заплитат доста фамилни войни и драми сред членовете на семейството.

В сериала вземат участие едни от най-популярните и обичани български артисти, сред които Йосиф Сърчаджиев, Мария Каварджикова, Христо Шопов, Башар Рахал, Владимир Карамазов, Моньо Монев, Койна Русева, Иван Стаменов, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Васил Банов, Велислав Павлов.

„ Дървото на живота”, от продуцентите на „ Откраднат живот” и „ Дяволското гърло” Dream Team Films, е една от най-мащабните родни продукции, засягащи постоянно настоящата тематика за силата на рода и родината. Тя добавя жанровото многообразие в програмата на NOVА, чиято задача и през 2018 година ще бъде да поддържа българските филми на всички свои платформи.

Не пропускайте да видите една история за българския порив – „ Дървото на живота” - от 8 януари по NOVA.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР