Или утре 49-ия парламент ще избере председател от първата политическа

...
Или утре 49-ия парламент ще избере председател от първата политическа
Коментари Харесай

Борисов: Или ще имаме председател, или Радев

Или на следващия ден 49-ия парламент ще избере ръководител от първата политическа мощ ГЕРБ-СДС, или служебният кабинет на Радев продължава.

Това излиза наяве от коментар на водача на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов.

Първата политическа мощ ще има ръководител на парламент. Това е практиката и всевъзможни екзотични оферти за двумесечни ротации са неприемливи, стана ясно от коментар на водача на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов, откакто изборът за ръководител на 49-ото Народно заседание зацепи.

Дали ще е Росен Желязков, дали различен, само че ще е от нас, безапелационен е Борисов.

Видяхте, че никой не стана на крайници, когато влезе висшият главнокомандващ, единствено аз станах като порядъчен военослужещ, сподели Борисов.

Ротацията в Европейския парламент е на 2 години и половина, а не на два месеца, обори той тезата на Василев.

Тошко Йорданов им го сподели – първата политическа мощ или парламентарното болшинство получава ръководител, разяснява още Бойко Борисов.

В първия си ден Народното събрание беше доста обран, рационален, с готовност за държавно управление в декларациите на всички, и назад – неспособност такова да се сформира. Но търпението е най-важното качество на мъжа, сподели Борисов.

Затова се обръщам и към Радев – видяхте, никой не му стана на крайници. Трябва разговор, би трябвало решение, заключи той.

Ако това не стане, Борисов позволи удължение на живота на служебния кабинет, само че под контрола на Народното събрание.

Христо Иванов ми е бил вицепремиер, обикновено е, човешко е да си приказваме в залата. Аз и с Коцето, Костадин Костадинов, си приказвах. Така Борисов изясни усмихнатите си ръкостискания с двамата в пленарна зала.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР