Или се касае за два изстрела, или е имало двама

...
Или се касае за два изстрела, или е имало двама
Коментари Харесай

Криминалист: Алексей Петров е убит не от 1, а от 2-ма стрелци

„ Или се касае за два изстрела, или е имало двама стрелци. Третият вид е да е стреляно с по-голям диаметър оръжие, което просто да е пронизало жертвата и да е ранило дамата, само че това е нечиста сделка и занапред ще се обясняват нещата ". Това съобщи довечера криминалистът Иван Савов пред Би Ти Ви във връзка показното ликвидиране на Алексей Петров през днешния ден.



Алексей Петров бе разстрелян през днешния ден по обяд

По думите му има специфичност в метода, по който е осъществено убийството и е ранен и втори човек.

„ Поръчково ликвидиране, действие, което е планувано и то сносно и деликатно. Основното нещо е да се изследват и изолират неговите привички – маршрут на напредване, време, при което има навика да се прибира и излиза от вкъщи си и места, където е уязвим “, сподели криминалистът.

Той разяснява, че защитата не е очаквала това.

„ Той е бил с защита, която обаче не е съдействала с нищо за неговата сигурност. При изстрел с дълго оръжие карабина от отдалеченост по-голяма от 80-100 м от задоволително добре подготвен стрелец, даже темето на главата му да е било очевидно е изцяло задоволително, с цел да бъде премахнат “, уточни Савов.

Експертът изрази мнение, че ще бъде доста мъчно да бъде открит причинителят на убийството.

„ Когато се касае за сходен тип закононарушения нормално физическият палач е човек, който е квалифициран и това не му е първото такова действие. Най-вероятно индивидът е бил квалифициран, чакал го е автомобил, с който бързо е съумял да излезе от периметъра. 100 метра радиус към жертвата е задоволително огромен периметър, с цел да може относително бързо човек да се изнесе доста преди да дойдат Спешна помощ и службите “, добави експертът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР