Или не са ни разбрали, или се правят, че не

...
Или не са ни разбрали, или се правят, че не
Коментари Харесай

Борисов за ПП: Аз не им предлагам  коалиция, а те или не са ме разбрали, или се правят

Или не са ни разбрали, или се вършат, че не са ни разбрали. Ние не предлагаме нито коалиция, нито каквото и да е форма на другарство отвън това, което е потребно за страната. Така някогашният министър председател Бойко Борисов разяснява отводът на „ Продължаваме промяната ” да беседват с ГЕРБ.
Прочетете още
„ Ние приказваме за контакни групи и медиатори, това са хора, които са се потвърдили със своите евроатлантически полезности и оставихме вратата отворена и те да излъчат някой. Народът сподели „ да ” на ГЕРБ, само че не сподели ГЕРБ да ръководи самичък ”, съобщи още Борисов.

Той отхвърли изказванията, че може да влезе в коалиция с „ Възраждане ” и не поддържа техните хрумвания.

„ Колкото и Кирил и Асен да споделят, че няма значение мнението на европейските и американско посолства, това не е по този начин. Тъй като те са наши съдружници и по тази причина първата тематика е да помогнем на Украйна, а те даже не го разясниха. Вторият е диверсификацияна нуклеарното гориво и въвеждането на съответните дълготрайни контракти, които да дадат сигурност ”, сподели той.

„ Коалицията им се унищожи, тъй като не съумяха да разпределят парите. И ГЕРБ постъпи като естествена съпротива като съобщи, че не желае такива хора да ни ръководят ”
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР