Илейн ЛаЛан, известна още като първата дама на фитнеса, е

...
Илейн ЛаЛан, известна още като първата дама на фитнеса, е
Коментари Харесай

Тя е “първата дама на фитнеса и на 97 тренира всеки ден

Илейн ЛаЛан, известна още като " първата дама на фитнеса ", е към този момент на 97 години, само че продължава да тренира всекидневно. Всяка заран тя стартира с оживление. " Двадесет минути дневно ми дават положително начало ", споделя тя.
 Нинет Лонгсуърт - тя е на 55, към този момент е баба, само че всеки се обръща след нея във фитнеса
Тя е на 55, към този момент е баба, само че всеки се обръща след нея във фитнеса

Секси бабче на хоризонта

Прозвището си Илейн си печели поради дейната си работа в областта на фитнеса и империята, която построява дружно със брачна половинка си Джак ЛаЛан. Известен като " кръстника на фитнеса ", през 2011 година той почива. Двамата дружно са били отпред на верига фитнес зали с над 100 местоположения, бизнес с добавки и съоръжение, водили са и телевизионно шоу.

Днес Илейн ЛаЛан е все по този начин физически дейна. Последните пет години обаче не са били по никакъв начин леки за нея, защото тогава претърпява няколко рухвания, от които постепенно се възвръща. Добрата подготовка обаче ѝ оказва помощ още веднъж да си върне интензивността.

Съветът ѝ към всеки един човек е да се движи, защото неналичието на придвижване е това, което с времето ни прави все по-обездвижени и ни основава дълготрайни проблеми.

Самата Илейн ЛаЛан всекидневно прави коремни преси и лицеви опори - две доста съществени извършения. Тя стартира утринната си гимнастика от леглото, изпъната върху завивките, с 12 коремни преси. След това се насочва към банята, където пък прави лицеви опори, опирайки се на мивката.

След дребна отмора, с цел да се облече и гримира, се насочва към фитнеса си у дома, където се качва на пътеката за тичане. После идва ред на набиранията и разтяганията.

Но освен постоянството, дисциплината и невероятната форма, която поддържа Илейн, са почтени удивление. Тя е жена за образец и поради позитивната си настройка, която ѝ дава куража да има вяра, че може да реализира всичко. " Всичко стартира в мозъка ", споделя американката в изявление за The New York Times.
 Джим Арингтън - най-възрастният културист на планетата, избран от Рекордите на Гинес
90-годишният културист, който съвсем десетилетие държи Рекорд на Гинес

Как Джим Арингтън поддържа здрав дух и крепко тяло

И издава, че да си повтаря " Трябва да вярваш, че можеш " и " Нищо не е проблем, всичко е опит ", ѝ оказва помощ да се усеща по този начин, като че ли е десетилетия по-млада.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР