Илейн ЛаЛан, известна още като първата дама на фитнеса е

...
Илейн ЛаЛан, известна още като първата дама на фитнеса е
Коментари Харесай

Раз-два-три и вече е на 97 - тя е кръстника на фитнеса

Илейн ЛаЛан, известна още като " първата дама на фитнеса " е към този момент на 97 години, само че продължава да тренира всекидневно. Всяка заран тя стартира с оживление. " Двадесет минути дневно ми дават положително начало ", споделя тя.

Прозвището си Илейн си печели поради дейната си работа в областта на фитнеса и империята, която построява дружно със брачна половинка си Джак ЛаЛан. Той пък е прочут още като " кръстника на фитнеса ". През 2011 година почива. Двамата дружно са били отпред на верига фитнес зали с над 100 местоположения, търговия с добавки и съоръжение, водили са и телевизионно шоу.

Американката е все по този начин физически дейна и до през днешния ден. Последните пет години обаче не са били по никакъв начин леки за нея, защото тогава претърпява няколко рухвания, от които постепенно се възвръща. Добрата й подготовка обаче й оказва помощ още веднъж да си върне интензивността.

Съветът й към всеки един човек е да се движи, защото неналичието на придвижване е това, което с времето ни прави все по-обездвижени и ни основава дълготрайни проблеми.

Самата Илейн ЛаЛан всекидневно прави коремни преси и лицеви опори - две доста съществени извършения. Тя стартира утринната си гимнастика от леглото, изпъната върху завивките, с 12 коремни преси. След това се насочва към банята, където пък прави лицеви опори, опирайки се на мивката.

След дребна отмора, с цел да се облече и гримира, се насочва към фитнеса си у дома, където първия апарат, към който се насочва, е пътеката за тичане. После идва ред на набиранията и разтяганията.

Не единствено постоянството, дисциплината и необикновено положителната форма, която поддържа Илейн обаче са почтени удивление. Тя е жена за образец и поради позитивната си настройка, която й дава куража да има вяра, че може да реализира всичко. " Всичко стартира в мозъка ", споделя американката в изявление за The New York Times.

И издава, че да си повтаря " Трябва да вярваш, че можеш " и " Нещо не е проблем, всичко е опит ", й оказва помощ да се усеща по този начин, като че ли е десетилетия по-млада.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР