Илън Мъск съобщи, че екипът за разработка на Twitter работи

...
Илън Мъск съобщи, че екипът за разработка на Twitter работи
Коментари Харесай

Илън Мъск заяви, че в Twitter ще могат да се публикуват статии и дори книги

Илън Мъск заяви, че екипът за разработка на Twitter работи върху нова функционалност, която ще даде опция на потребителите да разгласяват огромни публикации в платформата.

„ Функцията ще разреши на потребителите да разгласяват доста дълги и комплицирани публикации благодарение на разнородни медийни принадлежности “, сподели Мъск в отговор на въпрос на консуматор на Twitter за инструмента, който е в развой на разработка и който в този момент към този момент се назовава „ Статии “ вместо „ Бележки “.

„ Ще можете да публикувате даже и своя книга в Twitter, в случай че желаете “, даде обещание Мъск, представяйки новата функционалност, която в допълнение ще усъвършенства опцията за издание на наличие в платформата.

След като беше поета от Илън Мъск, обществената мрежа Twitter стартира да се уголемява отвън рамките на услугата за микроблогове. Абонатите на Twitter Blue към този момент могат да разгласяват туитове с дължина 10 000 знака, което надалеч надвишава ограничаването от 280 знака за тези, които не са се абонирали. И наподобява, че новата функционалност „ Статии “ ще даде опция на потребителите да разгласяват още по-дълги туитове.

Последно време Twitter стартира да предлага редица забавни неща за своите консуматори и клиенти. Наскоро обществената мрежа стартира да заплаща на създателите на известни туитове част от приходите, генерирани от рекламите, показвани в отговорите на техните изявления. Първите суми към този момент са платени и не са по никакъв начин дребни – най-голямото заплащане е в размер на малко над 24 000 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР