IL Volo разпродадоха концерта си в Arena di Veronaна 24

...
IL Volo разпродадоха концерта си в Arena di Veronaна 24
Коментари Харесай

Il VOLO разпродадоха концерта си в Arena di Verona

IL Volo разпродадоха концерта си в Arena di Veronaна 24 септември, който ще бъде кулминационна точка на турнето, с което означават 10 блестящи години на сцената.

Дни преди този момент чакаме младите италианци за два концерта в България – на 16 септември във Варна и на 18 септември в София. Те ще пеят със симфоничния орестър на БНР.

Първата част на турнето им мина триумфално из Италия при започване на лятото – със старт от международната столица на културата Матера, през Рим, Централна Италия, родния град на Джанлука Джинобле Монтепагано, до Палермо и Таормина в горещата Сицилия.

„ Джанлука е елегантността и наличието, Иняцио е насладата и благодарността, а Пиеро - силата и силата.”, писаха италианските медии за тях.

В международната си обиколка Il Volo показват новия си албум Musica с титулната ария Musica Che Resta, която зае трето място в тазгодишното издание на Санремо. В MusicaTourосвен познатите класическии оперни осъществявания, Джанлука, Пиеро и Иняцио се разхождат в диапазона сред известни евъргрийни на международната музика и кавъри на емлематични италиански мелодии от предишното. Сега момчетата за малко си почиват по плажовете на Ибиса и Сицилия. А след концерта в Арена ди Верона на 24 септември през есента ги чака да обиколят огромни градове в Латинска Америка – Сан Паоло, Буенос Айрес, Рио де Жанейро и Сан Салвадор.

Срещите на Il Volo с българската аудитория са на 16 септемри във Варна, ДКС и на 18 септември в София, зала Арена Армеец. Билети се продават в системата на Ивентим и на касите на съответните зали.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР