Il Divo казват, че никога няма да продължат напълно със

...
Il Divo казват, че никога няма да продължат напълно със
Коментари Харесай

Il Divo от X Factor на ITV казват, че никога няма да продължим напред от сърцераздирателната смърт на съотборника си

Il Divo споделят, че в никакъв случай няма да продължат изцяло със гибелта на един от първичните си сътрудници от групата, до момента в който показват нов член за почитателите.

Изминаха 20 години, откогато Саймън Коуел се зае да сътвори своя лична известна версия на Тримата тенори и „ оперна момчешка група “, като Il Divo е резултат от музикалния магнат проект. Неговият екип в тогавашната Syco Music обходи музикални зали по света, преди да събере родения в Калифорния Дейвид Милър, французина Себастиен Изамбар, Урс Бюлер от Швеция и починалия Карлос Марин от Испания.

Като истинския Il Divo, четворката е пионер в нов типичен и поп тон, печелейки номер 1 в класациите на Обединеното кралство с първото си издание, последвано от още 30 милиона продажби на албуми по целия свят. Но в самото начало даже те в действителност не знаеха какво се желае от тях.

„ Четиримата бяхме сложени в една стая от Саймън и той сподели: „ Това са песните, които желая, какво можеш да направиш с тях? “, споделя 50-годишният...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР