Икономистът Владимир Каролев ще бъде изписан от УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов и

...
Икономистът Владимир Каролев ще бъде изписан от УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов и
Коментари Харесай

Местят Владимир Каролев в друга болница

Икономистът Владимир Каролев ще бъде изписан от УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов ” и изместен в друга болница, заяви Нова тв.

“Няма смяна в положението на господин Владимир Каролев, който продължава да е в положение на кома ”, изясни проф. доктор Николай Габровски, шеф на клиниката по неврохирургия на УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов ”.

" Г-н Каролев е в стационирано положение. Той реагира на външни дразнители, само че положението му изисква поддържащи грижи и му предстоят месеци на възобновяване. През идната седмица господин Каролев ще бъде изписан от УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов ”, с цел да постъпи в друго лечебно заведение, определено от неговото  семейство за рехабилитация ", допълват от лечебното заведение.

Мултидисциплинарен екип на УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов ” постави големи старания, които доведоха до стабилизиране положението на господин Каролев след случай на 9 май 2021 година в планината.

Владимир Каролев изчезна на 9 май, до момента в който кара сноуборд в Пирин. Беше открит на идващия ден от спасителите.

Предполага се, че Каролев се е наранил след рухване в планината, траяло към 400 метра. Инцидентът се е случил на стръмен терен, евентуално при падение. Спасителите изясняват, че икономистът е бил открит на шанс, тъй като мястото, на което е бил, е без сигнал.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР