Икономистът Мария Башева е водач на листата с кандидати за

Икономистът Мария Башева е водач на листата с кандидати за ...

Икономист води листата на ПП МИР в Ловеч


Икономистът Мария Башева е водач на листата с кандидати за народни представители на ПП МИР за предстоящите парламентарни избори. Тя е икономист, експерт по публични финанси и експерт отдел "Приходи" на Националния авиопревозвач и е най-младият водач на листа от ПП МИР.
" Мотивирана съм да стана народен представител, защото смятам, че е назрял момента за промяна в България. Тази промяна трябва да се случи от нови лица- млади, мотивирани експерти, които да имат ясна визия за бъдещето на България и достъчно търпение, постоянство и инициативност да я следват", заяви водачът на листата на ПП МИР.
Мария Башева е завършила "Митническа и данъчна администрация" в Националната търговска гимназия в Пловдив. Завършила е "Предприемачество" в УНСС, а след това "Публични финанси". Развива и собствен бизнес в сферата на естетичните процедури. Владее английски и френски език.
" Партия МИР е партията, която се различава от всички останали с позитивност, ясна визия за бъдещето на България, ясно се обявява против корупционните схеми и манипулирания хартиен вот", заяви още Мария Башева.

Източник: cross.bg