Икономистът и финансист с над 24 години опит в банковия

...
Икономистът и финансист с над 24 години опит в банковия
Коментари Харесай

Опитен финансист води листата на кандидати за депутати на ПП МИР в Ямбол

Икономистът и финансист с над 24 години опит в банковия бранш в Ямбол Радостина Иванова е претендент за депутат от и лидер на листата за депутати от регионалния изборен регион. В своята кариера е била банков чиновник, след което и шеф на две банки в Ямбол. Сега работи в областта на счетоводството и е бизнес сътрудник в компания за финансови артикули.
" Досега не съм взела участие в политическия живот на страната, само че в този момент се включвам като претендент за депутат от Политическа партия МИР, тъй като желая да оказа помощ с опита си на финансист за основаване на една по-добра витална среда в България. Целта ми е младите и образовани българи да останат да живееят, работят и развивават тук в родината си. Смятам, че Политическа партия МИР може да реализира тази цел и в България да има баланс сред независимост и правдивост, както и среда в която всеки да откри своята реализация и да живее заслужен живот ", съобщи Радостина Иванова.
 Водещ специалист по транпорта води листата на Политическа партия МИР в Перник Водещ специалист по транпорта води листата на Политическа партия МИР в Перник
Проф. доктор Симеон Ананиев е лидер на листата за претенденти за народни представители на Политическа партия МИР за област Перник за идните парламент...
Тя е приключила математическата гимназия в Ямбол, след което следва Икономика и ръководство на селското стопанство във Висшия стопански институт в София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР