Икономистът и бивш вицепремиер Николай Василев е против внасяне на

...
Икономистът и бивш вицепремиер Николай Василев е против внасяне на
Коментари Харесай

Николай Василев: Подкрепям да не се внася бюджет в момента

Икономистът и някогашен вицепремиер Николай Василев е срещу внасяне на нов бюджет за следващата година. Това разгласи самият той в студиото на „ Събуди се ”. Той посочи, че по-скоро е последовател на концепцията да се харчи по-малко, а страната да пести повече. Според Василев бюджет за следващата година би трябвало да бъде импортиран и признат от болшинство, което да носи отговорност пред обществото.

„ Всички политики, които страната предприе, и които аз не утвърждавам през последната година, доведоха до такава степен, че всички плащаме сметките на хората, които нямат потребност страната да ги поддържа – т.е. на по-богатите ”, съобщи Василев. По думите на икономиста цялата политика през последната година е обърната – „ тя излиза с реторика за подкрепяне на обществено слабите, а подкрепя обществено мощните ”.

„ Всички партии, които въобще не мислят за утрешния ден, а единствено гледат до идващите избори, се наддават в големи размери кой какъв брой по-големи обещания за разноски ще даде ”, разяснява още политикът.

Василев не скри, че най-голямата му надежда е в този момент да се образува държавно управление. По думите му желанията му са да бъде съставен десен, прозападен и новаторски кабинет.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР