Икономиката може да бъде възстановена, човешкият живот - не. Правото

...
Икономиката може да бъде възстановена, човешкият живот - не. Правото
Коментари Харесай

Йордан Цонев отправи апел президента Радев: Дайте да използваме уравнението на ДПС

Икономиката може да бъде възобновена, човешкият живот - не. Правото на живот е главно човешко право. Ако би трябвало да съхраним живота на една група хора, ние останалите би трябвало да се лишим от избрани права. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия.

По думите му се следи суматоха в обществото.

„ Подкрепяме ограниченията, тъй като една опозиционна партия има два пътя - да подлага на критика ръководството или да го поддържа в изискванията на рецесия и да остави на назад във времето рецензията. Дали пътят е бил правилен, историята ще покаже “, сподели той.

По отношение на икономическите ограничения за справяне с рецесията, Цонев съобщи: „ По заемите от по 1500 лв. 5 години няма да плащаш нищо по тях. След това ще плащаш по 25 лв. на месец. Това е мярка за най-бедните. 60/40 е мярка, при която страната и бизнеса желаят да си поделят разноските по опазване на работните места. Дали тя ще работи, зависи от това дали държавното управление ще предложи положителни законодателни оферти “, разясни депутатът от Движение за права и свободи.

„ По време на тази рецесия изпълнителната власт поема цялата отговорност. Те се грижат за всичко - бюджетът, рестриктивните ограничения, контролът и така нататък Досега те се оправят. Всяка рецесия има етапи, а Борисов умее да ръководи острата фаза на рецесията. Той се оправя доста добре. В тази връзка се обръщам към президента: Г-н Президент, дайте да използваме уравнението на Движение за права и свободи - съгласие по време на рецесията “, прикани Йордан Цонев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР