Икономиката, глупако! Очертава се, че ГЕРБ ще спечели и следващите

...
Икономиката, глупако! Очертава се, че ГЕРБ ще спечели и следващите
Коментари Харесай

Издателят на ПИК посочи колко добре се живее в България

" Икономиката, глупако! Очертава се, че ГЕРБ ще завоюва и идващите избори.
Шест месеца митинги и стиснатият пестник на един президент не можаха да съборят държавното управление. Нито компроматите от шкафчето ", във Facebook.
 Издателят на ПИК назова дете с увреждания некво създание Издателят на " ПИК " назова дете с увреждания " некво създание "
" Мая Общата, Настимир, Вапцаров, вещицата Вера Иванова, още една магьосница и некво създание, докарано за сантимент и жив щит в количка...З...
" Няма да стане, тъй като дейната междинна класа в огромните градове живее удовлетворително. Не идеално, само че удовлетворително. Има висока покупателна дарба.
Консумира непрекъснато. Пътува. Нивата на безработицата са ниски, износът е рекордно висок, банковата система е постоянна, а налозите са щадящи – за разлика от огромните европейски страни.
Това си личи и в пандемията, когато онлайнът и черните петъци бележат невиждани мащаби. Моловете са претъпкани, куриерите хвърчат, заведенията се задъхват да доставят храна по домовете.
Българинът си смъква държавното управление, когато изгладнее.
 Икономист уточни аргументите за ниските ни работни заплати Икономист уточни аргументите за ниските ни работни заплати
Топ 11 аргументи междинната работна заплата в България да продължава да е най-ниската в Европейски Съюз, заключи икономистът Евгений Кънев в собствен разбор...
Примери – Луканов, Виденов, Орешарски.
Тоест, когато дойдат алените. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР