Икономичното и умно - така действа Мона Гочев, която сподели

...
Икономичното и умно - така действа Мона Гочев, която сподели
Коментари Харесай

Икономично и домашно: Мона Гочев се стяга за зимата, каза и дали пазарува дрехи втора употреба

Икономичното и мъдро - по този начин работи Мона Гочев, която показа в " На кафе ", че се приготвя за зимата, само че не с облекла, а с домашна лютеница и кисели краставички. Красивата актриса показа, че даже е направила подобен влог, тъй като модата на зимнините се завръща измежду младежите, които от ден на ден желаят да похавпат вкусна и здравословна храна.

Виж още: Помните ли Марешка? Какво се случва с реалити звездата и за какво сподели " баста " на всичко

Актрисата не крие, че обожава домашната храна и пази мемоари от детството си, когато всеки в фамилията ѝ е приготвял. Мона показа и за нещо друго, което някои евентуално не са очаквали от нея. Инфлуенсърката сподели, че няма нищо срещу облеклата втора ръка и си е купувала.

" Купувала съм, когато бях по-малка и бях към момента в Силистра. Тогава нямаше такова многообразие от магазини, бях пънкарка и облеклата в тези магазини бяха подобаващи и можех да си намеря нещо. Там е цялостно с облекла в разнообразни стилове, които в другите магазини ги няма ", показа Мона, която мисли скоро да посети някой подобен магазин още веднъж, с цел да си открие нещо забавно.

Виж още: Нов сезон, нова визия: Гери Петкова се преобрази тотално за новия сезон и значимо събитие

Изображение: https://www.instagram.com/monagocheff/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР