Икономическият министър Емил Караниколов е пионка. Той е от квотата

...
Икономическият министър Емил Караниколов е пионка. Той е от квотата
Коментари Харесай

Марешки: Караниколов е пионка, кандидатът на Патриотите за ВСС също е подаден отнякъде

Икономическият министър Емил Караниколов е „ пионка ”. Той е от квотата на Патриотите, а е подаден от друго място. Това си е кадър на Делян Пеевски, той е от неговия кръг, съобщи водачът на " Воля " Веселин Марешки пред bTV, като акцентира, че в тази ситуация " Дунарит " прозират частни ползи.

По думите му претендентът на Патриотичния фронт за Висшия правосъден съвет също е " подаден отнякъде ". 

" Кандидатът на Патриотите за Висш съдебен съвет те не са го познавали, не са му знаели биографията, т.е. той също е подаден отнякъде. Вчера при гласуването за Висш съдебен съвет Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи най-вече си харесаха претендентите на Волен Сидеров и на Валери Симеонов. Те ги легитимираха още по-тежко в правосъдната власт, която ще управлява другите управляващи ", разяснява той. 

Марешки съобщи, че през 2016 година по отношение на 2015 година непознатите вложения са намалели с 1 милиард, а в това време в Румъния са се нараснали три пъти на няколко милиарда. Това е оценката на света за ръководството на България, счита той.

На процедура съвсем не си приказваме с ГЕРБ. Те се усещат самодостатъчни с Волен Сидеров, Валери и Каракачанов, разяснява Марешки.

" Даваме им късмет, само че те нищо не вършат. Аз ги нервирам доста и това демонстрира моята самостоятелност ", акцентира Веселин Марешки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР