Икономическият експерт Владимир Каролев разкри вредите от дейността на псевдо

...
Икономическият експерт Владимир Каролев разкри вредите от дейността на псевдо
Коментари Харесай

Каролев за зелените - пречат на икономиката на страната


Икономическият специалист Владимир Каролев разкри вредите от активността на псевдо еколозите в общините.

Каролев пита по какъв начин от екологична позиция ТЕЦ-овете на въглища и въгледобивът са екологични, а построяването на електрически превоз в планините не е екологично? Или в последна сметка е зелено единствено това, за което се даде зелено.

Ето какво написа иконимистът във Facebook:

„ Гледайки още веднъж по какъв начин Зелените мълчат като гъзове, някой ще ми изясни ли по какъв начин от екологична позиция ТЕЦ-овете на въглища и въгледобивът са екологични, а построяването на електрически превоз в планините не е екологично? Или в последна сметка е зелено единствено това, за което се даде зелено.

P.S. Държавата е права да си отбрани ТЕЦ-овете, тъй като няма смисъл да сме по-католици от папата. В целия свят не престават да строят ТЕЦове на въглища. “



Каролев разяснява през вчерашния ден и докладът на Министерството на финансите. В него министър Владислав Горанов разкрива какво е положение на общините, както и кои от тях са най-стабилни.

Каролев язвително разяснява, че в позитивния лист го няма "зеления " Трън, където стопираха концесията за рандеман за злато след бурни митинги на "зелените ", които разбуниха и локалното население.

Ето какво написа Каролев във Facebook:

„ В доклада на МФ за финансовото положение на общините, най-стабилни са Столична, Пловдив, Русе, Бургас, Несебър, Панагюрище, Челопеч, Златица, Божурище и Иваново. Алоооо, а ”зеленият” Трън? Нали сякаш беше нестабилен този рудодобив, по какъв начин пък към този момент 15 години стабилно Челопеч, Панагюрище и Златица са на върха? Икономиката е просвета като всяка друга, а ”зелените” мечти са си просто мечти. Още Рейгън е споделил, че справедливото наказване за нелепостта е бедността “.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР