Икономическият експерт и депутат от „Изправи се мутри вън“ Мика

...
Икономическият експерт и депутат от „Изправи се мутри вън“ Мика
Коментари Харесай

Мика Зайкова отново ще води първото тържествено заседание на НС

Икономическият специалист и народен представител от „ Изправи се мутри вън “ Мика Закова ще води и първото тържествено съвещание на 46-ото Народното събрание като най-възрастния депутат.

През април тази година Зайкова стана звезда в обществените мрежи още с първите си минути на почетното председателско място при откриването на 45-ото Народно събрание.

Преди 3 месеца тя подсети на депутатите, че би трябвало да работят за хората, само че и да са усмихнати. Днес споделя, че към момента не е подготвена с речта за на следващия ден, само че този път ще е по-рязка.

„ Нещото, което ще кажа, е да бъдат същински и да помислят кой и защо ги е изпратил там, тъй като хората повече няма да ни търпят. Хората ни изпратиха там да вършим работа. Да прегледаме законодателството, то е цялостна неразбория. Законът за пойните птички в заключителни разпореждания има текст за Данък добавена стойност, цялостен парадокс “, споделя икономическият специалист.

По думите ѝ образуването на държавно управление е задача номер едно, тъй като на хората не им се върви на последващи избори.

„ За да съумеят, айде да си глътнат малко егото – всеки един от тях, който желае да води бащина тайфа, тъй като борбата и омразата е път за на никое място. И най-трудният разговор дава повече позитиви в сравнение с думите „ край до тука “... В края на краищата някой реши да поеме отговорност. Първият път сбърка, уповавам се втория да не е по този начин “, разяснява още Зайкова.

Въпреки че предходният парламент работи едвам няколко дни, Мика Зайкова размаха пръст на депутатите освен това не един път.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР