Икономическите показатели у нас се подобряват. Това каза в сутрешния

...
Икономическите показатели у нас се подобряват. Това каза в сутрешния
Коментари Харесай

Емил Караниколов: Не държавата е лош стопанин, има калпави мениджъри

Икономическите индикатори у нас се усъвършенстват. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия министърът на стопанската система Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980... към профила.

"Дунарит " няма никакви проблеми, не са отнемани лицензи, не знам за какво някой нагнетява напрежение. Няма национализация на сдружението, съобщи той.

Лицензът на "Емко " за експорт и импорт беше лишен, защото имаше констатации за нередности. Че има нередности беше доказано и от самите служащи. Ние просто прилагаме закона. Аз съм за това "Емко " да стартира да работи по-бързо. Надявам се, че на 6 октомври лицензът на "Емко " ще бъде възобновен, само че това не е мое решение, а на целия междуведомствен съвет, уточни икономическият министър.

Крайният притежател на "Дунарит " е една офшорка на Вирджинските острови, за която се приказва, че е на Цветан Василев. Как това не е притеснително, а е притеснително, че страната може да стане притежател посредством обществена обмен. Не страната е неприятен собственик, има калпави мениджъри. Държавата сама не ръководи сдружението, сподели още Емил Караниколов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР