Икономически университет - Варна ще бъде домакин на днешното заседание

...
Икономически университет - Варна ще бъде домакин на днешното заседание
Коментари Харесай

Варна дава 80 000 лв. на община Бургас и 10 000 лв. на община Камено

Икономически университет - Варна ще бъде хазаин на днешното съвещание на ПК " Финанси и бюджет " към Общинския съвет. Заседанието с начален час 14:00 ч. и ще се организира в Зала 1 /партерен етаж/.
Проектът за дневен ред включва 14 точки. Една от тях е даване на финансова помощ от общинския бюджет за възобновяване на вредите и за подкрепяне на потърпевшите от наводнението в Бургаско в края на октомври. Предложението на кмета Иван Портних е на община Бургас да бъдат дадени 80 000 лв., а на община Камено - 10 000 лв..

Осигуряването на средства за ремонтни действия на пътя Варна - Добрич също попада в дневния ред на съвещанието. Предвижда се от общинския бюджет да бъдат отпуснати до близо 5 000 лева с Данък добавена стойност за полагане на хоризонтална маркировка на пътната права, попадаща в рамките на града.

Съветниците ще обсъдят и предложение от кмета по отношение на предоставяне на единодушие за обезпечаване на заемообразно финансиране от бюджета на Община Варна за 2017 година Средствата в размер до 96 000 лв. са за покриване на възможни разноски по план за възстановяване качеството на въздуха във Варна, финансиран от Оперативна стратегия " Околна среда " 2014-2020 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР