Икономическа полиция ще разследва къде е отишла водата на Перник

...
Икономическа полиция ще разследва къде е отишла водата на Перник
Коментари Харесай

Борисов поиска „Икономическа полиция” да разследва къде е отишла водата на Перник

„ Икономическа полиция ” ще проверява къде е отишла водата на Перник и кой е отговорен за събитията, наложил ивъвеждането на режим в града. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов, който посети изненадващо региона в четвъртък заран. Придружиха го министърът на стопанската система Емил Караниколов и заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков. На мястото пристигна и регионалният шеф на Перник Емил Костадинов. Според него казусът е главно в остарялата водоснабдителна инфраструктура, която не е подменяна от 1954 година  

„ Искам „ Икономическа полиция “ и всичко по трасето да бъде събрано, разпитано. Такава безогледна безнаказаност - тук няма почтени десетилетия наред. Да се извика архитект за пречиствателната станция, с цел да не се губят тези води. Ремонтът на пречиствателната станция в Перник би трябвало да стане незабавно ”, прикани Борисов.

И добави: „ От околните градове командировъчни екипи на ВиК да влязат по ремонтите, бързо да кажат какви материали са нужни, с цел да не се разкарваме единствено, а да докараме и материали - тръби, фуги “.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР