Икономическа полиция е привикала на разпит двама представители на и

...
Икономическа полиция е привикала на разпит двама представители на и
Коментари Харесай

Икономическа полиция притискала протестиращите, обявиха от ИТН

Икономическа полиция е привикала на разпит двама представители на и енергетици , които все още с премиера Денков и представители на политическите партии в Народното събрание, помещаващ се в някогашния Партиен дом.

Това разгласи на брифинг в коридорите на институцията ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов .

" Икономическа полиция звъни на хора, които са отпред на митинга. В момента, по време на митингите и по време на срещата. Определено не с цел да ги пита дали са си платили налозите... От синдикатите, двама, един са го викали през вчерашния ден ", посочи на въпрос на Йорданов.
 Учителският профсъюз
Учителският профсъюз " Подкрепа " приятелски застава зад миньорите и енергетиците

Учителите поддържат настояванията на своите " братя и сестри " от енергийния и въгледобивния бранш

Именно поради този проблем е била оповестена отмора от 15 минути, съгласно Йорданов по искане персонално то Делян Пеевски от Движение за права и свободи, с цел да се обясни въпросът.

Самата среща била в тупик - представителите на кабинета казвали числа, неотговаряйки действително на настояванията на хората.
 Протестът на енергетиците се употребява политически, уверен Рибарски
Протестът на енергетиците се употребява политически, уверен Рибарски

Според него следващо отсрочване на териториалните плановe няма да реши казуса

" Правителството споделя - да, разбираме ви, ще понижаваме мощностите. Това е диалогът досега - извънредно непоследователно воден, без конкретика. На всяка една конкретика от страна на протестиращите се стартират едни тежки 15-минутни словоизлияние или от Денков, или от министъра на енергетиката ", даде детайлности от вътрешната страна националният представител.

На срещата участват представители на всички политически партии без Българска социалистическа партия, а от ГЕРБ не участва Бойко Борисов. И Има Такъв Народ,, заподозряха още, че ПП/ДБ желаят да облагодетелстват свои компании с парите от Брюксел.
 Денков отхвърля Политическа партия да отклонява пари по ПВУ към свои компании
Денков отхвърля Политическа партия да отклонява пари по ПВУ към свои компании

Премиерът упрекна ГЕРБ в лъжа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР