Иконата на Ливърпул Стивън Джерард заяви, че никога не би

...
Иконата на Ливърпул Стивън Джерард заяви, че никога не би
Коментари Харесай

Джерард: Няма шанс да поема някога Евертън

Иконата на Ливърпул Стивън Джерард съобщи, че в никакъв случай не би поел Евертън. Той обачи призна, че не е сюрпризиран от решението на Рафаел Бенитес да стане управител на “карамелите”. В неделя Джерард ще изведе Рейнджърс против Реал Мадрид в другарска среща.

Наставникът на испанския гранд Карло Анчелоти си потегли точно от Евертън в края на предишния сезон. Тогава потеглиха спекулации, че постът може да бъде ангажиран от Джерард, който изведе Рейнджърс до първа купа от 10 години. В последна сметка “карамелите” се стопираха на някогашния управител на градския противник Ливърпул Рафаел Бенитес.

“Рафа не е роден в града, не живял напълно и единствено за “червената” концепция, не е играл 20 години против Евертън. Така че мисля, че това е доста друга обстановка от моята”, съобщи Джерард.

“Не съм сюрпризиран, че той желае да се върне в огромен клуб от Висшата лига и да има опция да се изправя против най-хубавите тимове в шампионата. Като цяло не бях шокиран от назначението му. Бях обаче шокиран от това, че моето име се свързваше с този пост. Не знам от къде е тръгнало и дали е единствено нечиста сделка или е имало някаква истина, не съм сигурен. Колкото се отнася до мен, да управлявам Евертън в никакъв случай няма да е вариант”, разяснява още някогашният капитан на Ливърпул.

“Трябва да призная, че бях сюрпризиран, когато Карло напусна Евертън, само че не се окайвам. Той беше управител на моя огромен противник и вършеше страхотна работа. Той е един от най-хубавите треньори в света от известно време”, добави той.

Джерард показа, че не е знаел за интереса на Анчелоти към него, когато Карло е бил отпред на Милан: “ Ливърпул не ме осведоми, тъй че би трябвало да са го пазили в загадка. Всъщност гледах изявление на Анчелоти, в което приказва за това, и бях поласкан. Бях доста благополучен в Ливърпул. Нямаше метод различен тим в света да ме вземе в този период”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР