Иконата на Netflix е дисплея на телефона ни, и това

...
Иконата на Netflix е дисплея на телефона ни, и това
Коментари Харесай

Играта, в която се впускат Sony и Netflix

Иконата на Netflix е екрана на телефона ни, и това е нещо, което в никакъв случай не сме крили - и тъй като сме почитатели, и тъй като обичаме нещата да са ни на клик разстояние.

Колкото и да си харесваме интимността на 4.7-инчовия си екран обаче, от време на време обичаме да гледаме нещата нашироко. Като на тв приемник да вземем за пример.

Разбира се, Netflix върви на всеки, само че в този момент компанията сплотява сили с различен състезател на пазара - Sony.

Sony, от своя страна, не вършат нито филми, нито тв приемници от през вчерашния ден - и това го знае всяко хлапе. Заедно в този момент двете компании оферират да гледаме обичаните си сериали и филми с качество на картината като при автентичен студиен видео файл.

Въпросната функционалност Netflix Calibrated Mode е част от серията тв приемници MASTER. Двата, в които я има, са AF9, който е OLED, и ZF9, който пък е LCD - с цел да има и за почитателите на едната технология, и за тези на другата.

 AF9 OLED тв приемник от серията MASTER

AF9 OLED тв приемник от серията MASTER

Виновен да се получават по този начин нещата с филмите е процесорът X1 Ultimate и способността му да усъвършенства картината в дълбочина, като я прави доста по-реалистична.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР