Иконата и капитан на Аржентина - Лионел Меси, публикува трогателно

...
Иконата и капитан на Аржентина - Лионел Меси, публикува трогателно
Коментари Харесай

Лео Меси изля душата си: Никога не спрях да вярвам, мечтата ми бе да съм световен шампион

Иконата и капитан на Аржентина - Лионел Меси, разгласява прочувствено обръщение в профила си в социлната мрежа „ Инстаграм “ след триумфа на Световното състезание в Катар, което беше съпроводено с видео с подбрани моменти от невероятната му кариера.

В него звездата на Пари Сен Жермен написа, че в никакъв случай не се е отказал да преследва тази своя фантазия и, че е трябвало да победи със международната купа ощепрез 2014-а година. Той посвети триумфа на някогашните си съотборници, Диего Армандо Марадона, целия отбор, треньорски щаб и личен състав, както и на всички почитатели на „ албиселесте “.

Ето какво гласи изказването на Лео Меси:

От Грандоли (б.р. - първият му клуб) до Мондиала минаха съвсем 30 години. Бяха съвсем 30 години, в които топката ми даде доста радостни и също по този начин някои тъжни моменти. Винаги съм имал фантазията да бъда международен първенец и не желаех да престана да се пробвам, макар че знаех, че може би в никакъв случай няма да се случи.

Тази купа, която спечелихме, също по този начин е на всички, които не съумяха да я донесат в предходните Мондали, в които играхме. Например през 2014-та в Бразилия, където я заслужаваха всички поради метода, по който се бореха до самия край. Те работеха старателно и я желаеха толкоз, колкото и аз… И я заслужавахме също по този начин в този прокълнат край.

Освен това тя е и на Диего, който ни даваше сили от небето. Както и на всички, които постоянно подкрепяха националния тим, без да гледат резултатите, а единствено желанието, което постоянно показвахме даже когато нещата не се получаваха по този начин както искахме.

И, несъмнено, тя е на целия този прелестен колектив, който се образува, на треньорския щаб и на всички хора от отбора, които анонимно работят денонощно, с цел да ни е по-лесно.

Много пъти неуспехът е част от пътя и ученето, тъй че без разочарования е невероятно да дойдат триумфите.

Много сърдечни благодарности! Хайде, Аржентина!!!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР