Икона на Св. Богородица станала поличба в часа на разстрела

...
Икона на Св. Богородица станала поличба в часа на разстрела
Коментари Харесай

Икона на Богородица предрекла смъртта на милионера Петър Христов

Икона на Св. Богородица станала прокоба в часа на разстрела на Петър Христов, разкрива един от познатите на предприемача - търговецът Иван, предава "Телеграф ". На 8 януари сутринта Белчев пътувал с шоумена Митьо Пищова за София, където Пищова му предстоял медицински обзор. В 10,00 ч. сутринта Димитър Маринов спрял колата на бензиностанция край столицата, с цел да заредят. В този миг дребната икона на Света Богородица, която висяла закачена на огледалото за предното стъкло, внезапно паднала. "Тази икона стои тука от толкоз време, не е падала, в този момент какво й стана внезапно ", зачудил се Пищова. 
Час по-късно, до момента в който чакали в болничното заведение, Белчев и Пищова. "До последно не имах вяра, че е той. Накарах дори една жена да ми покаже на телефона си къде тъкмо написа за него в интернет. Звъннах на един другар и когато и той ми удостовери, едвам не получих инфаркт, споделя Белчев. Той споделя, че с Петър Христов се познавали от 30 години. 
"Беше доста добър човек. Като ме срещнеше, постоянно ми даваше по 50 лв. да си имам. Веднъж, до момента в който си приказвахме на улицата, при нас спря стара жена и му се ожали, че няма пари да си заплати тока. "Колко ти е токът ", попита Петър. "Към 150 лв. ", сподели му тя. Тогава Петър бръкна в джоба си, извади 500 лв. и й ги даде. "Ето, да си оправиш сметките, сподели той. А нито я знаеше, нито я познаваше. Но подобен си беше той, подготвен постоянно да помогне на хората в потребност ", споделя Иван Белчев. Една от последните благотворителни прояви на предприемача е обвързвана с Пищова, на който той оказал помощ с пари, с цел да му бъде направена тежка и скъпоструваща сърдечна интервенция в София.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР