Ikea представи новото си приложение – Kreativ Scene Scanner, което

...
Ikea представи новото си приложение – Kreativ Scene Scanner, което
Коментари Харесай

Ikea премахва мебелите ви и поставя свои в най-новото си приложение

Ikea показа новото си приложение – Kreativ Scene Scanner, което разрешава виртуално обзавеждане на личния ви дом с артикули от известната верига магазини. Към момента приложението е налично единствено за артикули на Apple, само че напълно скоро се чака да бъде създадена и версия за Android, която да работи с разнообразни от iPhone и iPad устройства. Софтуерът работи на всички смарт телефони от гамата на Apple, без значение дали те са оборудвани с LiDAR датчик.
`Ikea

Първоначално приложението ви моли да извършите няколко фотоси на дома си, а по-късно да сканирате цялото пространство с разнообразни придвижвания, с цел да бъдат събрани повече данни. След като сканира мястото, приложението изтрива актуалните мебели и ви дава опция да ги замените с нови.

Може да избирате друго обзавеждане от гамата на Ikea и да поръчате мебелите непосредствено посредством приложението. Ако се страхувате или не желаете да заснемате дома си, компанията дава опция да употребявате 50 виртуални подиуми, с цел да комбинирате другите мебели и обзавеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР