ИКЕА е водеща марка в областта на обзавеждането и интериорния

...
ИКЕА е водеща марка в областта на обзавеждането и интериорния
Коментари Харесай

Защо Икеа е лидер в обзавеждането у нас?

ИКЕА е водеща марка в региона на обзавеждането и интериорния дизайн, която се е утвърдила на българския пазар от дълго време. Брандът има над 80-годишна история от своето основаване, а в България датира от септември, 2011 година.

ИКЕА съставлява пример за деловитост и улеснение и предпочитано решение за стотици хиляди консуматори на територията на страната ни. Кое трансформира марката в водач в обзавеждането в България?

Голям подбор от решения за дома

Една от главните аргументи ИКЕА да бъде водач в обзавеждането в страната е огромното многообразие от решения за дома, които ще срещнете продукти за:

Детската стая
Ще откриете всичко належащо за обзавеждане на детската стая за разнообразни възрастови групи – бебе, деца от 3 до 7 години, както и от 8 до 13-годишна възраст. Аксесоари за предпазване и игра, подготвени серии и комплекти и още доста други.

Спалнята
Предлага се богата продуктова гама – от модулни системи и спални комплекти до декоративни възглавници и килими.

Всекидневната
Ще намерите многообразие от мебели и аксесоари, като дивани и кресла, бюфети и конзолни маси, библиотеки, скринове и доста други.

Кухнята
С помощта на Ikea.bg може да вдъхнете нов живот на кухненското пространство с готовите системи, подобаващи за дребни и огромни кухни.

Коридора
Очакват ви доста забавни, съвременни и практични решения за предпазване на аксесоари и обувки, както и дрешници и отворени системи. 

Мокрото помещение и баня
Марката предлага огромен подбор от обзавеждане на баня, като санитария, модули за предпазване, текстил и аксесоари.

Офиса
Създайте офис вкъщи благодарение на ИКЕА или обзаведете офисното пространство по най-хубавия метод благодарение на бюра, библиотеки, столове, органайзери или гейминг сетове.

Всичко това може да бъде намерено елементарно и налично в каталога на онлайн магазина.

Високо качество в чудесно съответствие с цените

Всеки детайл от мебелите, аксесоарите и всяка принадлежност, която ще откриете под името на марката, е основано с отношение към детайлна и точност, а за направата му са употребявани единствено висококачествени материали, постоянно с екологична устременост.

В допълнение, ценовото изражение на продуктите, съгласно трайността, качеството, естетическата изисканост и функционалността, вършат ИКЕА желан вид.

Съвременни дизайни

Освен че е стилно и функционално, обзавеждането на марката се отличава и със модерна визия, която следва одобрените трендове в интериорния дизайн. В същото време, дизайните са изчистени, семпли и елегантни, което ги прави типичен избор.

Оптимизирана онлайн платформа за гъвкави решения

Въпреки че физическите магазини на ИКЕА се разполагат в София и Варна, всеки консуматор от другите кътчета на България може да се възползва от опцията за поръчка на обзавеждане от марката.

Това е с помощта на усъвършенствания уебсайт Ikea.bg, който се отличава с доста добра организация, отлична навигация, многообразие от категории и гъвкави условия за поръчка, доставка и заплащане до всяка точка на страната.

Чрез онлайн платформата може да извършите своята поръчка елементарно и бързо.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР