ИИ певицата Noonoouri представи дебютния си сингъл Dominoes на 1

...
ИИ певицата Noonoouri представи дебютния си сингъл Dominoes на 1
Коментари Харесай

Warner Music подписа договор с Noonoouri – първата ИИ певица

ИИ певицата Noonoouri показа дебютния си сингъл " Dominoes " на 1 септември

Емил Василев преди 10 секунди 1 Сподели

Най-четени

ТелефониСветослав Димитров - 16:58 | 02.09.2023

Рестартирането на телефона: какъв брой постоянно да го вършим и за какво?

IT НовиниДаниел Десподов - 15:10 | 04.09.2023

Германия стартира най-големия си опит с 4-дневна работна седмица

КосмосЕмил Василев - 11:30 | 04.09.2023

Космическият телескоп „ Джеймс Уеб “ улови с невиждана подробност именитата свръхнова „ Supernova 1987A “

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Noonoouri в никакъв случай не остарява, в никакъв случай не се уморява и в никакъв случай не спи. Освен всичко това, тя съществува единствено като цифрова единица в интернет и преди малко е издала дебютния си сингъл, който се назовава “Dominoes “, откакто е подписала контракт с Warner Music Central Europe. Noonoouri е първият по рода си цифров инфлуенсър, който си обезпечава огромен звукозаписен контракт.

Тя има лице с необикновено необятни очи и дребен нос – запазена марка на общоприетите и недостижими стандарти за хубост. Според профила ѝ във Virtual Humans тя е веган, застъпва се за устойчива мода и не носи кожени облекла.

Реакции към песента

Гласът на Noonoouri звучи малко дрезгаво. Хората, които са слушали песни, изпълнявани от същински хора (тоест всички) незабавно ще могат да схванат, че гласът ѝ най-малкото е бил изменен с auto-tune.

Според Independent, основателите са употребявали технология за изкуствен интелект (ИИ), с цел да основат гласа на Noonoouri. Гласът е основан на същинска певица, само че е изменен, с цел да придаде на Noonoouri неповторимия ѝ глас. Авторите на текста, артистите и музикантите, които са работили по песента ще получат възнаграждения и дялове от издателската активност, тъкмо както вършат музикантите в други песни, които не са генерирани от изкуствен интелект.

В песента орис и немския диджей и продуцент Alle Farben, а песента може да бъде слушана тук.

Славата на Noonoouri

Noonoouri има по-успешна кариера на модел от множеството модели в Ню Йорк през днешния ден. Първата ѝ обществена поява е през 2018 година на Седмицата на модата в Ню Йорк, когато е на 18 години. Пет години по-късно тя към момента е на 18 години. Нуноури е работила с Dior, Valentino и MiuMiu и други.

Базираният в Германия CGI художник Йорг Цубер основава Noonoouri. Според отчетите, Цубер е бил на 5 години, когато открива Vogue и е притеглен от света на модата. Любовта на Цубер към модата и хубостта го кара да сътвори Noonoouri, с помощта на което съумява да прикачи името си към най-известните фешън къщи в света.

Noonoouri има над 400 хиляди почитатели в Instagram

Към момента Noonoouri има над 403 хиляди почитатели в Instagram, а песента ѝ Dominoes е събрала над 52 000 гледания в YouTube.

Дигиталните модели като Noonoouri печелят доста пари за своите основатели. Подробностите за контракта за запис не са оповестени обществено. Според Filipino Times, тя печели към 1800 $ за публикуването на спонсориран пост, което е съвсем годишния приход в доста слаборазвити и разрастващи се страни.

Смята се, че Noonoouri печели към 2,6 милиона $ годишно.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР