Игуменът на Гигинския манастир Свети свети Козман и Дамян“ архимандрит

...
Игуменът на Гигинския манастир Свети свети Козман и Дамян“ архимандрит
Коментари Харесай

ТРИЛЪР! Заплашиха с убийство игуменът Никанор: ,,Спечели си сериозни проблеми, не ме карай да…“

Игуменът на Гигинския манастир „ Свети свети Козман и Дамян “ архимандрит Никанор е бил застрашен с ликвидиране в обществените мрежи. Това показа пред „ Телеграф “ самият той, обезпокоен за положението на православието у нас, откакто профилът му във Facebook е бил блокиран.

„ Заплахите са от православни фанатици. Един ми написа „ Съжалявам доста, но убийствата са неразрешени “, на което отговорих: „ Спокойно, радвай се. Вече ме умъртви в сърцето си. Според Евангелието е същото “. Друг пък ми написа: „ Момче, за разлика от теб аз съм православен християнин и се пробвам да пребивавам по Божите закони! А ти си всеки ден в храма и служиш на Сатаната! Казах ти към този момент, завоюва си съществени проблеми, не ме карай да направя по този начин, че да изхвърчиш от Църквата вечно, като това ще ти бъде най-малкият проблем! Не знаеш с кого си имаш работа, клоун презрян “.

„ Македонисти от Скопие също ме заплашват, само че не за тях е въпросът “, показа дядо Никанор.

Той се ожали, че два пъти Facebook е блокирал него, а не отправилите заканите. „ Всички тези незаконни действия са работа на хора, представящи се за ревностни православни християни, борци за „ избавление на православието “ и последователи на „ остарелия Юлиански календар “. По съвпадане всички те – и поклонници на военнопрестъпниците, и тяхната „ специфична военна интервенция “, сподели още игуменът на Църногорския манастир.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР