Игрите в миналото бяха доста по-прости. Купувате си конзола, а

...
Игрите в миналото бяха доста по-прости. Купувате си конзола, а
Коментари Харесай

Любимите ретро конзоли и игри от миналото

Игрите в предишното бяха много по-прости. Купувате си подпора, а после  играете и се забавлявате. В канала ще ви покажем някои от най-добре изглеждащите конзоли за игри от предишното.

SEGA MARK III (1985)

Sega Mark III в никакъв случай не е бил пускан на западния пазар, което изяснява за какво в никакъв случай не сте го виждали. Устройството даже не наподобява на подпора за видеоигри. Прилича на това, което научно-фантастично аниме от 80-те години смяташе че конзолата за видеоигри ще наподобява в далечното бъдеще. Конзола, която даже не възпроизвежда дискове, просто изстрелва холограми във въздуха.

ZX SPECTRUM (1982)

Да, това е механически компютър. Измислен е от сър Клайв Синклер чийто чувство,за бъдещето го е предиздвикало да изобрети всевъзможни странни и невероятни машини. Клавиатурата е страхотна, както и интелигентната компактна форма, само че това е цветовата палитра, която в действителност я прави за уникална; дъгата нарисувана в дясната страна подухва чувство за обложка на албум на Daft Punk и остарели VHS касети.
 игри ThinkStock/Getty Images
COMMODORE SX-64 (1984)

Нормалният Commodore 64 наподобява прелестно. Но SX-64 го бие по точки, тъй като е първата в света портативна цветна компютърна система с неповторим дизайн. Ако някой ви изпрати това изображение и не ви каже какво съставлява, ще ви бъде простено да мислите, че това е някаква система от времето на студената война за ориентиране на нуклеарни ракети.-->

PANASONIC 3D0 (1993)

Конзолата може да е била цялостен неуспех, само че като дизайн не отстъпва по нищо на модерните устройства. Със " стълбовете " си наподобява на мавзолей, античен храм на фиктивен Бог, голяма маса от пластмаса, издигната в чест на негово величество геймърът.
 игри ThinkStock/Getty Images
ATARI 2600 (1977)

2600 обобщава десетилетието, което е проектирано и създадено по-добре от всяка друга подпора тук. Дървените загради, дървената обшивка, дървената ламперии. Цяло знамение е че е вървяла в комплект със златен пепелник, провесен в профил.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР