Игрите в леглото са преди всичко забавление. Да можеш да

...
Игрите в леглото са преди всичко забавление. Да можеш да
Коментари Харесай

Ето кои са най-страстните зодии в леглото

Игрите в леглото са на първо място развлечение. Да можеш да се отпуснеш и да извадиш нескрито най-големите си секрети, обаче, е нещо, което малко хора могат да създадат. Именно такива са представителите на тези зодии. За тях сексът е нещо, към което се отнасят без терзание и задръжки. Ето топ 3 на най-перверзните знаци в зодиака:
3. Скорпион
Ако ще вършиме секс със Скорпион, пригответе се в него да участва камера, торба със секс играчки и лубриканти. Той обича секса и ще опита от всичко, което може да се опита в тази област. За него сексът и разнообразието вървят ръка за ръка. Не понася скучните пози и заучените придвижвания. Иска нещо ново и вълнуващо.
2. Везни
Ако си мислите да изпратите своя гола фотография на колегата си, убедете се, че той е зодия Везни. Те обожават сходни неща, а вие сигурно ще получите негова гола фотография в отговор. За тях сексът стартира доста преди физическия контакт. Обожават да следят и да знаят, че са следени.
1. Стрелец
Най-перверзната зодия в целия зодиак. Комбинацията сред животно и човек прави стрелеца див и несдържан в секса. Веднъж възбуди ли се, по-добре да има доста устойчив сътрудник до себе си, тъй като сексът може да продължи с часове. Той просто го обича и не може да се задоволи с малко.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР