Игрите The Walking Dead очевидно са обречени на неуспех. Миналия

...
Игрите The Walking Dead очевидно са обречени на неуспех. Миналия
Коментари Харесай

Overkill няма да издаде The Walking Dead за конзоли

Игрите The Walking Dead явно са обречени на крах. Миналия месец всички чакаха стартирането на шутъра The Walking Dead на Overkill за PlayStation 4 и Xbox. Само че тази седмица Skybound Entertainment, притежаващ лиценза за всякаква Walking Dead медия, разгласи, че е прекратила контракта със Starbreeze Studios . Това е издателят на играта на Overkill, което значи, че цялата работа върху плана The Walking Dead е прекратена. Тоест без издания за конзоли и без поддръжка за лични компютри.

Изявлението на Skybound Entertainment гласи: „От през днешния ден ние прекратяваме контракта със Starbreeze Studios и ще преустановим работата по OVERKILL’S THE WALKING DEAD. Нашите основатели и техните истории лежат в основата на Skybound и още от 2014 работехме крепко, с цел да разтеглим света на The Walking Dead в един извънреден кооперативен FPS екшън. Дадохме всичко от себе си, с цел да работим със Starbreeze и да разгадаем всеки проблем… само че най-после играта не отговори на стандартите ни или на качеството, което ни бе обещано…“



По нататък в изказването компанията удостовери, че търси нови способи да възроди франчайза на тематика видеоигри. Ходът ѝ не е неочакван, като се има поради, че едвам 300 индивида играят The Walking Dead на Overkill всеки ден в Steam. От друга страна новината е в раздор с потвърждението на 505 Industries, че играта за конзоли е просто отсрочена.

The Walking Dead на Overkill излезе за лични компютри през ноември предходната година, като версиите за PlayStation 4 и Xbox One трябваше да излязат до февруари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР