Игрите с отворен свят тотално се изчерпиха и единственото, което

...
Игрите с отворен свят тотално се изчерпиха и единственото, което
Коментари Харесай

Far Cry 5 е най-бързо продаваната игра от началото на годината

Игрите с отворен свят тотално се изчерпиха и единственото, което вършат, е да скапват естественото плътно сингъл плейър преживяване, само че по необясними аргументи те към момента се продават добре. Пример – новата Far Cry 5, която за момента е най-бързо продаваната игра от началото на 2018 година
По данни на NPD Group, шутърът е сложил нов връх за самата поредност с съвсем два пъти повече начални продажби от предходната най-търсена игра Far Cry 3. В резултат, Ubisoft е най-печелившият издател както за месец март, по този начин и за интервала януари-март.

Въпреки, че е налична единствено за Xbox One и Windows 10 и като цяло не коства нищо, Sea of Thieves е второто най-продавано заглавие от началото на годината. Пиратската симулация, която изисква да имате най-малко двама другари с копие от играта, е и най-бързо продаваната игра на Rare за всички времена – печален факт, поради че в миналото великото британско студио е основател на паметни класики като трилогията Donkey Kong Country за SNES и половината от хитовия азбучник на Nintendo 64.

Други две игри ще запомнят първото тримесечие на 2018 година с положително: MLB 18: The Show на Sony и Kirby: Star Allies на Hal Laboratorу означават най-силните дебюти в историята на двете поредици.

И по този начин, време е за резюме. Това са най-продаваните видео игри от началото на 2018 година:

Far Cry 5
Sea Of Thieves
MLB 18: The Show
Kirby Star Allies
Grand Theft Auto V
Call of Duty: WWII
Mario Kart 8
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
NBA 2K18
Monster Hunter: World
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР