Игрите на Bethesda са бъгава каша с посредствена графика и

...
Игрите на Bethesda са бъгава каша с посредствена графика и
Коментари Харесай

The Elder Scrolls V: Skyrim VR без поддръжка на модове

Игрите на Bethesda са бъгава каша с посредствена графика и едвам намесата на всеотдайните основатели на модове ги прави да наподобяват и да се играят по-прилично. За страдание, версията на The Elder Scrolls V: Skyrim за виртуална действителност няма да поддържа модове при дебюта си.

Модовете от години са значима част от The Elder Scrolls за районен съд, а с стартирането на Skyrim Special Edition за PS4 и Xbox One конзолните геймъри също съумяха да се възползват от другите улеснения и фини настройки , които те оферират. Искате повече стрели за вашия лък или вълшебен заклинания? Няма проблем. Предпочитате аспект от друга вероятност или по-високи текстури? Просто ги свалете. Модовете трансфораха света на Skyrim от голям в безконечен, само че за жалост не наподобява, че тази поддръжка ще бъде част от VR версията на ролевата игра.

“Към момента няма поддръжка на модове. Ако успеем да намерим метод да я включим, ще ви съобщим, само че към този момент Skyrim VR е главната игра плюс всички DLC-та”, споделя Bethesda.

Така утешителната вест е, че експанжъните Hearthfire , Dawnguard и Dragonborn ще бъдат включени, само че загубата на модовете несъмнено е сериозна, в случай че сте решили да се завърнете още веднъж в света на Skyrim.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР