Игрите, които може да се играят само онлайн никога не

...
Игрите, които може да се играят само онлайн никога не
Коментари Харесай

Ubisoft спира игра, която милиони са си купили, благодарение на един от най-лошите трендове в гейминга

Игрите, които може да се играят единствено онлайн в никакъв случай не са били добра концепция - ето за какво

Емил Василев преди 1 минута 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Маринов - 19:50 | 13.12.2023

FDA: Тези капки за очи би трябвало да бъдат изтеглени от пазара, тъй като са извънредно рискови

КосмосЕмил Василев - 14:00 | 14.12.2023

Древната сонда „ Вояджър 1 “ на НАСА стартира да изпраща на Земята безсмислени набори от данни

IT НовиниДаниел Маринов - 20:41 | 13.12.2023

Каква е разликата сред парацетамол (ацетаминофен) и ибупрофен?

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Най-новата спортна игра с отворен свят на Ubisoft – The Crew Motorfest, не е тук отдавна, само че за дългогодишните почитатели на поредицата има разочароващи вести по отношение на един от предшествениците му. Обявено през вчерашния ден, The Crew се изтегля от всички магазини преди цялостното прекъсване на играта на 31 март 2024 година.

Спирането на спортни игри е постоянно срещано събитие, защото лицензионните съглашения с марките на транспортните средства в тях са с стеснен период на деяние. Това се е случвало с по-старите игри на Forza да вземем за пример, само че най-малко при Forza към момента можете да играете старите игри, в случай че ги притежавате.

В случая с The Crew това не е допустимо. Това е единствено онлайн игра и когато сървърите се изключат, вратата е затворена. The Crew към този момент няма да съществува.

Това значи, че нещо, за което сте похарчили мъчно извоюваните си пари, към този момент няма да съществува, даже в случай че имате физическо копие. То просто е изчезнало. Finito. Напоследък Sony получаваше своите рецензии за премахването на цифрово наличие, което клиентите ѝ са закупили, и въпреки и в по-малък мащаб, Ubisoft прави същото. Това не беше безвъзмездна игра, а високобюджетно издание от клас ААА.

Бичът на онлайн игрите

Все по-голямо отчаяние провокират спиранията на работата на сървърите, а в този случай и цялостното прекъсване на играта, което стопира геймърите да се любуват на игрите, които желаят да играят. Естествено, в случай че става въпрос за напълно мултиплейър прекарване е друго, само че игра като The Crew би трябвало наложително да има офлайн режим за играчите. Това е спортна игра с отворен свят, цялото наличие към този момент е добавено. Защо някой да не може да изиграе акцията още веднъж или просто да кара в близост, забавлявайки се?

Щеше да е хубаво, в случай че Ubisoft бяха споделили, че ще пуснат пач за играта, който да ѝ даде офлайн режим, преди да изключат сървърите, само че това евентуално е пожелателно. Това просто акцентира още един път неналичието на благосъстоятелност върху огромна част от наличието ни в днешно време. Игрите с офлайн режим на игра са най-хубавите игри.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР