Игри на волята се завърща в ефира на NOVA с

...
Игри на волята се завърща в ефира на NOVA с
Коментари Харесай

Приятели завинаги: Големите звезди на "Игри на волята" се събраха и направиха нещо уникално

" Игри на волята " се завърща в ефира на NOVA с нов трети сезон, който се обрисува да бъде зрелищен и по-различен. Новостите в действителност са много. Резиденцията от втория сезон е сменена с първокласна къща в средиземноморски жанр. Тя има лятна кухня, шест спални на три етажа, басейн, сауна, морска панорама.

Интересното е, че в трети сезон ще има борби след залез. " Нощните борби подготвят освен участниците, само че и феновете към напълно друго чувство. Ще изненадаме всички с доста новости този сезон. Няма човек, който да е квалифициран да завоюва тази игра още с влизането и нашите участници го схващат по сложния метод ", съобщи продуцентът на предаването Витомир Саръиванов.

Докато текат фотосите на третия сезон, някои от старите участници взеха решение да се съберат и да се отбият на снимачната площадка, с цел да видят по какъв начин върви всичко.

Виж още: Съдбата си знае работата: Любимци от " Един за различен " се похвалиха - ще стават родители! 

Финалистът Борислав Лазаров качи в Instagram story-та, от които излиза наяве, че се е видял с Джералдин, Лазаринов, Вайс и Сюзън. Веселата група явно са се забавлявали и несъмнено са се чувствали доста по-добре, като не са били те ангажирани в сложните тествания, от които зависят прехраната и удобствата им. От първи сезон също имаше участници, които се бяха включили към групата. 

" Сезон 1 и 2 погледахме малко от сезон 3. Нямахме екипи и не ни дадоха да играем, другояче щяхме да им покажем по какъв начин не се прави

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР