Игри на волята приключи, а победата и парите, както всички

...
Игри на волята приключи, а победата и парите, както всички
Коментари Харесай

Евтини номерца: Денислава замъкна бившия си на купона на "Игрите", за да дразни Рълев!

" Игри на волята " завърши, а успеха и парите, както всички към този момент знаем, отидоха при Иван Рълев. След напрежението и еуфорията от последната борба, участниците се събраха, с цел да разхлабен на отговарящ ваучър в столичен чалга клуб.

Всичко си беше по реда, като се изключи шавливата Денислава Велкова, за която от ден на ден хора се питат - съответна ли е в реалност?! И с право, тъй като тя влезе във формата като гадже на Кристиан Кирилов, излезе от него като държанка на Рълев, че и на още двама вътре, а на купона... на купона заведе някогашното си гадже Дани.

Цирк ли бе, да го опише човек... Всички останаха като гръмнати от тъпотията на русокоската, която не спря с евтините си номерца. Очевидно за всички е, че докара Дани с единствената концепция да нервира забогателия към този момент Рълев, само че оня въобще не се трогна. И отлично на него!

Рълев се отнесе уместно и кавалерски като даже се снима на другарска обща фотография с Денислава и майка й. Но съобщи твърдо, че с Велкова оттук нататък, са единствено и само положителни познати. Нищо повече.

" Тая харпия ще се скъне да му се натиска, с цел да изцоца някой лев за скъпо подаръче, само че не е познала. И всичките си тъпкачи едновременно да закара при Иван, на него му дреме на шмайзера ", разясняват консуматори в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Иван Рълев Денислава Велкова Игри на волята Кристиан Кирилов бившо гадже
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР