„Игри на волята“ напуснаха първите двама претенденти за голямата награда

...
„Игри на волята“ напуснаха първите двама претенденти за голямата награда
Коментари Харесай

Ето го първият отпаднал от Игри на волята по жартиери

„ Игри на волята “ напуснаха първите двама кандидати за огромната премия - Иван Булкин и Златозар Атанасов. И двамата отпаднали играчи, които включвайки се в настоящия формат са преборили 10 000 души конкуренция, дават своята поръчка за присъединяване в идващия сезон на известното предаване. „ Прекратих спортната си кариера преди 3 години и ми трябваше нова страст, с която да потвърдя на себе си, че още съм във форма “, споделя в студиото на „ Събуди се” Златозар. „ Според мен няма друго по-подходящо предаване, с което да покажа всички качества, които владея.

То е спортно, динамично и за бърз разум. Кандидатствам за втора поредна година и този сезон имах опцията да вземам участие “, разкрива подбудите си Иван. Булкин може да се похвали с голям дрешник, на който всяка жена би завидила. Не знае броя на чантите и обувките си, тъй като е изкушен от модата. Преди половин година той театралничи дружно с Николета Лозанова в дамски жартиери в специфична фотосесия за равенството сред половете.



Булкин е чувал всевъзможни истории за себе си, включително, че от дълго време е минал на другия бряг и че по празненства се кипри с женски облекла. На всички намеци Булкин дава отговор със фотоси с красивото си гадже и уточнението, че доста държи на нея.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР