Игри на щастието е темата, която се падна на кандидатите

...
Игри на щастието е темата, която се падна на кандидатите
Коментари Харесай

Бъдещите журналисти разсъждават върху Игри на щастието на изпит в СУ

" Игри на щастието " е тематиката, която се падна на претендентите за специалностите " Журналистика ", " Връзки с обществеността " и " Книгоиздаване " в Софийския университет " Св. Климент Охридски " през академичната 2019-2020 година, оповестява БГНЕС.
Изпитът стартира в 09.00 часа и ще продължи 3 астрономически часа.
Кандидатите за трите специалности са общо 348. От тях единствено тези, които устоят сполучливо писмения изпит, ще се явят на вербален след 20 дни.
Изпитната комисия ще прави оценка погледът на зрелостниците върху актуалния политически, стопански, обществен, културен и публичен живот, а със своята работа те би трябвало да потвърдят умеенето си да построяват приключен текст, в който да излагат аргументирани изказвания. Ще бъдат оценени и тяхната обща и писмена просвета, както и оригиналността на метода при излагането на гледната точка.
Преди началото на изпита всички кандидат-студенти бяха приветствани от зам.-ректора на Софийския университет проф. Ренета Божанкова, която им пожела успокоение и вглъбеност, които да им оказват помощ да потвърдят знанията си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР